Pak het groots aan met een XXL tegel voor
de aanleg van je oprit, terras of pad!

Het is een trend die zich al enkele jaren aan het doorzetten is; XXL tegels! Afmetingen die een paar jaar geleden als groot beschouwd werden, zijn nu de standaard. Door hun uitzonderlijk formaat laten ze elke ruimte of oppervlakte groter lijken. Door minder voegen en grotere vlakken lijkt de vloer één geheel te vormen, waardoor het ruimtelijker oogt. Smaken verschillen, ruimtes verschillen, maar ook grootformaattegels verschillen. Beton, keramiek of natuursteen, welke megategel is jouw favoriet?

In verschillende afwerkingen en materialen!

 

Dankzij de lange levensduur, krasbestendigheid en onderhoudsvriendelijkheid is keramiek een ideale keuze voor zowel binnen- als buitenvloeren. In de huidige collecties vind je tegels in diverse looks terug zoals beton, arduin, natuursteen of hout. Zo geniet je zowel van je droomlook als de voordelen van keramiek. 

Of je nu kiest voor Oosterse natuursteen of toch voor de authentieke Belgisch Blauwe steen, je kiest altijd voor een tegel met een uniek uitzicht die tegen een stootje kan. Daarnaast wordt dit materiaal mooier met de tijd en schenkt het je levenslang plezier. Daar kies je toch ook voor?

Bij Artstone produceren we al jaren onze betonklinkers volledig zelf. Recent gingen we aan de slag met het produceren van onze eigen grootformaat betontegels die je vanaf nu bij ons kan verkrijgen. Naast een klassiek vierkant formaat van 100 x 100 cm, shop je ook betonnen stapstenen met formaat 100 x 50 cm. 

Loftstone tegels zijn grote, handgemaakte tegels gemaakt van SCC beton die een ruime uitstraling geven aan je terras of interieur. Ze zijn veel gladder in vergelijking met andere varianten in gewoon beton. Daarnaast zijn ze strak, sober en ook vuil- en waterafstotend. 

Al een project in gedachten?
Laat het ons weten!

Vind je dat jouw huis ook zo'n
klassevolle oprit of terras verdient?

Neem dan zeker eens een kijkje in één van onze toonparken. Onze verkopers hebben stuk voor stuk een uitgebreide materiaalkennis en denken graag mee over de kleur en het formaat van jouw droomklinker. Ook helpen we met plezier in je zoektocht naar een goede installateur voor jouw project. 

Aannemer? Vraag uw prijslijst aan!

Als uw specialist in natuursteen, oprit & terras, geloven we in een sterke service aan een scherpe prijs. Vraag uw prijslijst aan en geniet ook van onze sterktes! 

  • Grote stock 
  • Eigen productie
  • Uitgebreid assortiment
  • Op voorraad? Binnen de week geleverd!

Main Menu