Bel nu je steen-expert op 011 45 60 00

Met onze zwembadboorden natuursteen
is je zwembad pas echt compleet!

Je nieuwe zwembad doe je pas echt spreken met mooie zwembadboorden natuursteen op maat. Zo hebben we heel wat prachtige opties beschikbaar, waaronder boorden in Oosterse natuursteen. Deze importeren we volledig zelf en bieden we aan in standaardformaten met zowel afgeronde hoeken als papegaaienneus. Ben je op zoek naar een ander formaat? Kom dan zeker langs bij je Artstone in de buurt en we bekijken de opties voor jouw project.


Nood aan een stijlvolle zwembadboord in natuursteen? Dan zijn onze zamang zwembadboorden de perfecte oplossing. Deze Oosterse geïmporteerde natuursteen bieden we aan in enkele standaardformaten met zowel afgeronde hoek als papegaaienneus. M
eer vragen in verband met deze zwembadboorden of op zoek naar een specifiek formaat, contacteer ons!

Zamang Century geschuurd zwembadboord

Zamang Pastorij geschuurd zwembadboord


Nood aan een stijlvolle zwembadboord in natuursteen? Dan zijn onze paladio zwembadboorden de perfecte oplossing. Deze Oosterse geïmporteerde natuursteen bieden we aan in enkele standaardformaten met zowel afgeronde hoek als papegaaienneus.
 Meer vragen in verband met deze zwembadboorden of op zoek naar een specifiek formaat, contacteer ons!

Palladio light zwembadboord

Palladio dark zwembadboord

Bekijk hier enkele projecten met Palladio zwembadboorden


Nood aan een stijlvolle zwembadboord in natuursteen? Dan zijn onze Sinai Pearl zwembadboorden de perfecte oplossing. Deze Egyptische geïmporteerde natuursteen bieden we aan in enkele standaardformaten met zowel afgeronde hoek als papegaaienneus.
 Meer vragen in verband met deze zwembadboorden of op zoek naar een specifiek formaat, contacteer ons!

Sinai Pearl sensato zwembadboord

Bullnose zwembadboord (afgerond)

Papegaaienbek zwembadboord recht

Papegaaienbek zwembadboord rond

Al een project in gedachten?
Laat het ons weten!

Vind je dat jouw huis ook zo'n
klassevolle zwembadboorden natuursteen verdient?

Neem dan zeker eens een kijkje in één van onze toonparken. Onze verkopers hebben stuk voor stuk een uitgebreide materiaalkennis en denken graag mee over de kleur en het formaat van jouw droomklinker. Ook helpen we met plezier in je zoektocht naar een goede installateur voor jouw project. 

Aannemer? Vraag uw prijslijst aan!

Als uw specialist in natuursteen, oprit & terras, geloven we in een sterke service aan een scherpe prijs. Vraag uw prijslijst aan en geniet ook van onze sterktes! 

  • Grote stock 
  • Eigen productie
  • Uitgebreid assortiment
  • Op voorraad? Binnen de week geleverd!
Scroll naar boven