Beton, een veelzijdig product
voor jouw oprit, terras of pad

Ben je op zoek naar een stevig materiaal voor de aanleg van jouw terras, oprit of pad? Bij Artstone hebben we een uitgebreide selectie aan betonproducten in verschillende maten en kleuren. Wist je trouwens dat we onze betonklinkers volledig zelf produceren in onze fabriek te Heusden-Zolder? Of je nu gaat voor een betonklinker of -tegel of een gladde Loftstone tegel, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Geproduceerd in onze eigen fabriek

Het productieproces van onze betonklinkers en tegels hebben we bij Artstone volledig in eigen handen. In 2000 bouwden we onze high-tech betonfabriek en we gingen in 2001 van start met het produceren van kwalitatieve betonproducten. Omdat we bij Artstone van A-Z alles in eigen beheer doen, koop je bij ons dus rechtstreeks van de producent, zonder tussenpersonen. Op die manier kunnen we tal van afwerkingen aanbieden en steeds topkwaliteit aan de beste prijzen garanderen.

beton startpagina

Betonklinkers

De prijs voor een betonklinker schommelt tussen €9.80 en €45.11. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van kleur en formaat.

Loftstone

De prijs voor een Loftstone-tegel schommelt tussen €51.42 en €103.54.

Onze Betonproducten produceren we volledig zelf in onze eigen fabriek. Opgelet, deze prijzen zijn afhankelijk van formaat en afwerking en zijn steeds exclusief BTW.

Al een project in gedachten?
Laat het ons weten!

Vind je dat jouw huis ook zo'n
klassevolle oprit of terras verdient?

Neem dan zeker eens een kijkje in één van onze toonparken. Onze verkopers hebben stuk voor stuk een uitgebreide materiaalkennis en denken graag mee over de kleur en het formaat van jouw droomklinker. Ook helpen we met plezier in je zoektocht naar een goede installateur voor jouw project. 

Main Menu