Wist je dat we bij Artstone onze betonklinkers volledig zelf produceren? In het jaar 2000 bouwden we onze fabriek in Heusden-Zolder, waarna de productie van de klinkers in 2001 van start ging. Ondertussen hebben we met zo’n 20 jaar ervaring in de branche een echte expertise opgebouwd. Omdat we niet met tussenpersonen werken, kunnen we naast de beste kwaliteit ook steeds de beste prijzen garanderen. 

Doorheen de jaren voegden we heel wat kleuren aan ons gamma toe, en werden ook andere formaten en afwerkingen mogelijk. Zo shop je vandaag wel 9 standaardformaten en zijn er tot 13 kleuren beschikbaar in onze prachtige betonklinkers. 

Ook voor eigenaars van een woning waar geen (volledige) verharding is toegestaan en er rekening moet gehouden worden met een waterpasserende of waterdoorlatende optie, hebben we heel wat mogelijkheden in ons gamma. Bekijk dus zeker ook onze waterdoorlatende oplossingen hier!

Zoek je naar een manier om een bestaand pad, oprit of terras te vergroten of te vervangen? Twijfel je over welke klinker de beste match is met de stijl van je woning? Terrasrenovatie is onze specialiteit! We gaan samen met jou op zoek naar jouw droomklinker die aansluit bij al je wensen en verwachtingen. Kan je niet kiezen tussen een formaatje 15 x 15 cm of 22 x 22 cm? Onze verkopers helpen je graag op weg! Kom langs in je Artstone toonzaal in de buurt en ontdek ons gamma betonklinkers!

Betonklinkers eigen productie
DIKTE 6 CM
15 x 15 22 x 22 22 x 33 33 x 11 20 x 5 (waalformaat) 21,5 x 15 100 x 100 100 x 50
Antraciet x x x x x x x x
Arduinblauw egaal x x x x x x x
Arduinblauw genuanceerd x x x x
Barok x x
Cottage x x x x x
Eboniet x x x x x x
Forum x
Ivoor x x
Kastanjebruin x x
Mahonie x
Staalgrijs x x x x x x x
Woestijnrood x x
Zilvergrijs x x

    Regio:*
    AntwerpenLimburgVlaams-BrabantOost-VlaanderenWest-Vlaanderen

    Main Menu