detailfoto kassei

Waarom gezaagde kasseien als oprit?

Iedereen kent kasseien wel. kasseien vindt u namelijk terug in het historisch centrum van elke stad. Kasseien hebben een tijdloze, authentieke look en verouderen zeer mooi. Kasseien hebben echter een aantal nadelen. Ze zijn moeilijk te plaatsten (kruipen veel werkuren in) en ze zijn niet altijd even eenvoudig begaanbaar (zeker met naaldhakken wordt het een uitdaging).

Ook Artstone vindt kasseien prachtig en wenst dan ook dat iedereen kan genieten van een mooie, nieuwe kasseien oprit. Daarom dat Artstone authentieke kasseien vanaf nu ook verzaagd en bewerkt! Door de kasseien te verzagen in een constante dikte van 5cm kunnen de kasseien veel vlotter geplaatst worden en is de oppervlakte van de kassei ook vlakker. Door onze Belgische blauwe steen kasseien aan te bieden aan de meest competitieve prijs, hoeft er geen excuus meer te zijn voor een nieuwe stijlvolle oprit!

Authentiek, hergebruikt materiaal

Door de verwerking te starten met authentieke Belgische Blauwe Steen kasseien, kunnen we een product aanbieden met een zeer lage ecologische voetafdruk.

Lage plaatsingskost

Doordat de kasseien gekalibreerd zijn, kunnen deze veel sneller geplaatst worden. Ook zal er minder voegsel gebruikt worden. Dit alles zorgt voor een lagere plaatsingskost en dus een lagere totaalkost. 

Eenvoudig te bewandelen (en te kuisen)

Doordat de kassei een gladder oppervlakte heeft, is het eenvoudiger te bewandelen en te bereiden. Ook zorgt een gladde oppervlakte ervoor dat vuil of cementsluier eenvoudiger te verwijderen is. 

Gezaagde kassei pastorij light

Gezaagde kassei natuur

Al zeker van uw keuze?

Ik had graag meer info gewenst

Ontdek soortgelijke producten!

Kandela Grey 14 x 14

Kandela

Tandur 

zamang

Kandela

Belgische blauwe steen

Weet u wat u wilt?

Grote in- en outdoor toonparken vlakbij!

Artstone heeft doorheen Vlaanderen 4 toonparken. Bezoek dus zeker ons dichtstbijzijnde toonpark die outdoor 24/24 – 7/7 toegankelijk is zodat u zich eender wanneer volledig kunt laten inspireren! Hier kunt u al de opties voor uw nieuwe terras, oprit, etc komen bezichtigen. Had u ook graag binnen gekeken of professionele hulp gewenst? Kom dan zeker langs tijdens onze openingsuren! – Locaties en openingsuren zijn te vinden onderaan op de pagina.

Meer informatie gewenst over een bepaald product? Vraag het ons! 


    *verplichte velden

     

    Gezaagde kassei pastorij

    Main Menu