Bel nu je steen-expert op 011 45 60 00

Beton is een veelzijdige product. Of het nu betonklinkers of betontegels zijn, het resultaat is steeds prachtig.

Beton: Een tijdloos, strak, veelzijdig en niet te vergeten, een buitengewoon stevig materiaal voor de aanleg van jouw terras, oprit of pad? Bij Artstone hebben we een uitgebreide selectie aan afwerkingsproducten in beton. Betontegels en betonklinkers in een ruime keuze van maten en kleuren. Wist je trouwens dat we onze betontegels en betonklinkers volledig zelf produceren in onze fabriek te Heusden-Zolder? Of je nu gaat voor een betonklinker of -tegel of een gladde Loftstone tegel, de mogelijkheden zijn eindeloos.

We geven het graag toe: We zijn verzot op beton!

Beton kan op zoveel manieren bewerkt en verwerkt worden, dat de mogelijkheden bijna onbeperkt zijn maar steeds een tijdloos en hoog kwalitatief resultaat opleveren. 

Een echte klassieker voor oprit en terras is en blijft de betonklinker. Een groot voordeel is dat deze in onze fabriek in Heusden-Zolder volledig zelf worden geproduceerd. Dit maakt dat we een heleboel opties hebben op vlak van kleur, maar ook qua afmetingen. Ga je voor donker en strak met onze Antraciet klinkers, of lijkt een zachte Staalgrijze klinker meer iets voor jou? Ook voor liefhebbers van een warmer palet zijn ons Woestijnrood of Kastanjebruin een echte aanrader. 

Ben je op zoek naar een eerder moderne, gladde en strakke look? Dan is onze Lofstone misschien wel iets voor jou! Verkrijgbaar in verschillende groottes en diktes. Deze is dankzij de bewapening en een dikte van 8 cm zelfs geschikt om met de wagen over te rijden.

Steeds meer huiseigenaars zijn op zoek naar een waterpasserende of waterdoorlatende oplossing voor hun oprit. Naast grasdallen, hebben we ook een mooi aanbod in waterdoorlatende klinkers in diverse groottes beschikbaar. Is de waterdoorlatende structuur toch niks voor jou? Bekijk dan zeker onze Ecospacers by Artstone. Deze oplossing geeft je de kans om een gewone klinker of tegel te kiezen, die toch waterdoorsijpeling toestaat. 

Benieuwd? Breng dan zeker een bezoek aan één van onze toonzalen!

Stockbreuk is mogelijk bij voorraadproducten. Door de flexibiliteit van onze eigen betonproductie streven we echter steeds levering binnen 2 weken na.

Geproduceerd in onze eigen fabriek

Het productieproces van onze betonklinkers en betontegels hebben we bij Artstone volledig in eigen handen. In 2000 bouwden we onze high-tech betonfabriek en we gingen in 2001 van start met het produceren van kwalitatieve betonproducten. Omdat we bij Artstone van A-Z alles in eigen beheer doen, koop je bij ons dus rechtstreeks van de producent, zonder tussenpersonen. Op die manier kunnen we tal van afwerkingen aanbieden en steeds topkwaliteit aan de beste prijzen garanderen.

Betonklinkers

De prijs voor een betonklinker schommelt tussen €13.93 en €49.47. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van kleur en formaat.

Loftstone

De prijs voor een Loftstone-tegel schommelt tussen €90.12 en €140.81.

Onze beton tegels en klinkers produceren we volledig zelf in onze eigen fabriek. Opgelet, deze prijzen zijn afhankelijk van formaat en afwerking en zijn steeds exclusief BTW.

Al een project in gedachten?
Laat het ons weten!

Vind je dat jouw huis ook zo'n
klassevolle oprit of terras betontegels en klinkers verdient?

Neem dan zeker eens een kijkje in één van onze toonparken. Onze verkopers hebben stuk voor stuk een uitgebreide materiaalkennis en denken graag mee over de kleur en het formaat van jouw droomklinker. Ook helpen we met plezier in je zoektocht naar een goede installateur voor jouw project. 

Aannemer? Vraag uw prijslijst aan!

Als uw specialist in natuursteen, oprit & terras, geloven we in een sterke service aan een scherpe prijs. Vraag uw prijslijst aan en geniet ook van onze sterktes! 

  • Grote stock 
  • Eigen productie
  • Uitgebreid assortiment
  • Op voorraad? Binnen de week geleverd!

 

Scroll naar boven