Een boordsteen die perfect bij je tegels
of klinkers past, vind je bij Artstone!

De afbakening van je oprit of terras is even belangrijk als de klinkers of tegels waarvoor je kiest. Bij Artstone vinden we dan ook dan ook dat je voldoende keuze moet hebben in het materiaal van je boordsteen. Zo kan je naast betonnen boordstenen ook een afboording in Belgische Blauwe steen of Oosterse natuursteen verkrijgen.

Ook voor de omheining van een grasperk of een pad is een boordsteen zeer geschikt. In het maken van dergelijke omheining kroop voordien heel veel tijd in – als je bijvoorbeeld gebruik maakte van perkpaaltjes. Met onze boordstenen in diverse materialen overbrug je snel een grote afstand, aangezien deze steeds een lengte van 1 m standaardafmeting hebben. Afhankelijk van je project, ben je misschien op zoek naar verschillende hoogtes in boordstenen. Ook hier hebben we meerdere mogelijkheden beschikbaar.

Zoek je specifieke afmetingen in een natuursteen, dan is maatwerk zeker en vast mogelijk. Contacteer ons en we bekijken samen de opties!

Al een project in gedachten?
Laat het ons weten!

Vind je dat jouw huis ook zo'n
klassevolle oprit of terras verdient?

Neem dan zeker eens een kijkje in één van onze toonparken. Onze verkopers hebben stuk voor stuk een uitgebreide materiaalkennis en denken graag mee over de kleur en het formaat van jouw droomklinker. Ook helpen we met plezier in je zoektocht naar een goede installateur voor jouw project. 

Main Menu