Ontdek onze Flagstone Belgische blauwe steen, echte Belgische kwaliteit!

Ben je op zoek naar een tegel die perfect past bij je woning? Het grote voordeel van een tegel in Belgische blauwe steen is dat dit materiaal perfect bij elke stijl woning past. Of je nu eerder modern of in een hoeve woont, dit materiaal is gegarandeerd een meerwaarde en sluit perfect aan bij jouw stijl.

Onze Flagstone Belgische blauwe steen tegels, ook wel breuksteen genaamd, bevat geen vaste maten. De combinatie van diverse maten en vormen zorgt voor het authentieke karakter van de Artstone Flagstone-tegels. De dikte van de tegels is steeds 5 cm. Je gaat al voor minder dan €50 / m² aan de slag met dit prachtig Belgisch product! Ontdek hier meer over onze Flagstone Belgische blauwe steen! 

Onze Flagstone uit eigen productie, ook wel breuksteen genaamd, heeft geen vaste maten. De combinatie van diverse maten en vormen zorgt voor een zeer authentiek karakter. Zo kunnen we samen voor elk project de perfecte match vinden voor uw oprit of terras. Voor meer vragen in verband met deze Belgische hardsteen, contacteer ons!


Flagstone

Flagstone Belgische blauwe steen

Al een project in gedachten?
Laat het ons weten!

Wil je deze Flagstone Belgische blauwe steen trots ook bij je thuis laten schitteren?

Groot gelijk, want met deze prachtige steen zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij zetten onze jarenlange ervaring graag in om samen met jou op zoek te gaan naar de ideale afwerking. Heb je hiervoor maatwerk nodig? Ook dan staan we voor je klaar. We begeleiden je graag in je zoektocht naar een goede installateur voor jouw project. Zo zoeken we samen naar de perfecte oplossing voor uw oprit of terras, contacteer ons of bezoek een van onze toonparken!

Main Menu