Het is een trend die zich al enkele jaren aan het doorzetten is: de opmars van grote keramische tegels. Afmetingen die een paar jaar geleden als groot aanschouwd werden, zijn nu de standaard. Dankzij het grote succes trekt deze trend zich ook door in terrassen, opritten, rondom zwembaden. En het aanbod aan grootformaattegels is “reusachtig”! Door hun uitzonderlijk formaat laten ze elke ruimte optisch groter lijken. Door minder voegen en grotere vlakken lijkt de vloer één geheel te vormen, waardoor het ruimtelijker oogt. Dit is het esthetische voordeel van grote tegels.

Voordelen van een keramische tegel:
Keramische tegels zijn krasvrij, vlekvrij, UV- en zuurbestendig en velen ook nog eens antislip. Zowel je binnen- als buitenvloeren krijgen het vaak zwaar te verduren. Vuile schoenen, spelende kinderen of huisdieren, verslepen van stoelen, lekkende plantenbakken, … Keramische vloeren zijn hier allemaal tegen bestand. Ze zijn niet poreus en dus ook veel makkelijker te reinigen. Geen misvorming of groene aanslag op je buitentegels, want de hardheid van de gebakken steen laat dit niet toe.

Smaken verschillen, ruimtes verschillen… maar ook tegels verschillen! Artstone biedt een uitgebreid gamma aan van grootformaategels in verschillende materialen, formaten en kleuren. Voor ieder wat wils. Je vindt zeker de keramische tegellook die je echt wil. Kies je voor betonlook, houtlook of natuursteenlook? Ontdek ze allemaal in jouw dichtstbijzijnde toonzaal of toonpark.

NIEUW - keramiek 3 cm

Keramisch in dikte 3 cm

Verkrijgbaar in:
Bluestone Dark / Light
New York Dark / Light
Paris Dark / Light

Betonlook

Verkrijgbaar in:
Boulevard | Kobelenz
Edinburg | Grandstone
Paris | Stockholm
Taupe Lux | Channel
Concrete | Concrete stoop
Dover | Grey London

Concrete Grey 60 x 60

Blauwe steen / arduinlook

Verkrijgbaar in:
K-Charles
Lux
Michel
Philip
South Belgium
Princestone

K-Charles light 90 x 90

Natuursteenlook

Verkrijgbaar in:
Hammerstone
Philip
Follignio
Blackstone
Leo
Ceppo Abdij
Ceppo

Ceppo Grey

Houtlook

Verkrijgbaar in:
BV Wood
Cedar
Echi

Echi Schots 120 x 40 2

Metaallook

Verkrijgbaar in:
Corps
Fore
Edinburgh

Edinburgh mix 90 x 90
Al een project in gedachten? Laat het ons weten! 

Main Menu