Lithofin – Onderhoud van terrassen in keramische tegels

Grey London Mid 90x90 - keramische betonlook

Keramische Tegels -buitenshuis-

Keramische vloertegels worden vervaardigd uit hoogkwalitatieve grondstoffen, met hoge druk geperst en onder zeer hoge temperaturen gebakken, waardoor een uiterst slijtvast en weerbaar materiaal ontstaat. Deze tegels zijn haast nooit poreus en erg makkelijk in het onderhoud. de tegels zijn steeds vorstbestendig en slijtvast, dus ideaal voor terrassen.

Toepassingen

keramische tegels en keramische platen voor maatwerk worden gebruikt voor vloeren, wanden en maatwerk, zowel binnenshuis als buitenshuis. .

Onderhoud

STAP 1: reinig het terras na plaatsing met Lithofin KF Cementsluierverwijderaar voor het verwijderen van sluier en bouwvuil. Bij zeer sterke vervuiling gebruik Lithofin MURO.

STAP 2: regelmatig onderhouden met Lithofin KF Intensiefreiniger, verdund in het schrobwater – schrobben en 5 minuten laten inwerken, dan spoelen met water. Bij sterke vervuiling 1:3 verdunnen en 10 min. laten inwerken, schrobben en spoelen.

STAP 3: reinig 1 x per jaar de terrastegels grondig met Lithofin Actiefreiniger voor het verwijderen van vervuiling door bladeren, planten, aarde en bomen.

TIP: alle behandelingen buitenshuis tussen +10°C en +25°C – niet in volle zon

Keuzehulp

Bekijk de keuzehulp “Onderhoud terrassen” op de Lithofin website om de correcte producten voor jouw toepassing te vinden!
grey london mid

Onderhoud van Terrassen in Keramische Tegels

LITHOFIN - REINIGEN

Lithofin KF Cementsluierverwijderaar
Lithofin KF Cementsluierverwijderaar
Lithofin KF Intensiefreiniger
Lithofin KF Intensiefreiniger
Lithofin Actiefreiniger
Lithofin Actiefreiniger

LITHOFIN - SPECIALE TOEPASSING

Lithofin KF Siliconenverwijderaar
Lithofin KF Siliconenverwijderaar
Lithofin FUGEX
Lithofin FUGEX

Main Menu