Bel nu je steen-expert op 011 45 60 00

Project Bellings

00490-ZW-R-3-Belgische-Blauwe-Steen-Pastorij-Geschuurd-60x60-1

Project met Belgische blauwe steen pastorij geschuurd 60/60 & boordsteen pastorij geschuurd & Kandela Grey 14/14

Tuinarchitect

Klik op de link en bekijk ons assortiment!

Dit project Zamang en Kandela is het perfecte voorbeeld dat men een geïmporteerde natuursteen perfect kan combineren met een Belgische blauwe steen. Verrijk met deze Oosterse natuursteen ‘Zamang Century gezoet‘ en ‘Kandela‘ je oprit en terras!


Belgische blauwe steen Pastorij Geschuurd vrije lengte


Belgische blauwe steen Pastorij Geschuurd vrije lengte


Belgische blauwe steen Pastorij Geschuurd vrije lengte

Creër je eigen project met onze Belgische blauwe steen, Zamang Century Gezoet en Kandela Grey tegels!


Belgische blauwe steen Pastorij Geschuurd vrije lengte

Hier zijn enkele details over Belgische blauwe steen en de voordelen ervan:

  1. Veelzijdigheid : Belgische Blauwe Steen kan worden gebruikt voor diverse toepassingen, zoals vloeren, aanrechten, gevelbekleding, trappen, terrassen en meer. De veelzijdigheid maakt het geschikt voor bijna elk project.
  2. Weerbestendigheid : Het is bestand tegen extreme weersomstandigheden, vorst en neerslag. Hierdoor kan het zowel binnen als buiten gebruikt worden zonder aan kwaliteit te verliezen.
  3. Onderhoudsgemak : Het onderhoud van Belgische Blauwe Steen is relatief eenvoudig. Waardoor regelmatig reinigen en afdichten helpt om het steen in topconditie te houden, Hierdoor vereist het niet veel inspanning om zijn schoonheid te behouden.
  4. Unieke variatie : Elke plaat van tegel van Belgische Blauwe Steen is uniek in zijn kleur en textuur. Hierdoor haalt u een exclusief stuk natuur in uw huis.
  5. Milieuvriendelijkheid : Natuursteen is een natuurlijk materiaal dat duurzaam wordt gewonnen. Dit betekent dat het een milieuvriendelijke keuze is in vergelijking met sommige kunstmatige materialen.
  6. Investeren in waarde : Het gebruik van Belgische Blauwe Steen kan de waarde van een woning verhogen vanwege zijn duurzaamheid en esthetische aantrekkingskracht.
  7. Lokale productie : Belgische Blauwe Steen wordt in België gewonnen en verwerkt, wat de lokale economie ondersteunt en de ecologische voetafdruk van het materiaal verminderd.

  Kortom, Belgische Blauwe Steen biedt een combinatie van schoonheid, duurzaamheid en veelzijdigheid die het tot een uitstekende keuze is voor een scala aan projecten. Het is een investering die niet alleen de kwaliteit van uw ruimteverbetering, maar ook de waarde van uw eigendom op lange termijnen verbetert.

Share:

Bekijk meer projecten

Meer info over een project?

Scroll naar boven