Project Ruts

Homesweethome classic betonklilnkers cottage

Project met betonklinkers Pro Cottage 20x5x6

Tuinarchitect

Klik op de link en bekijk ons assortiment!

Een prijsbewuste en toch karaktervolle keuze voor deze moderne realisatie, was de Artstone Classic betonklinker waalformaat in de kleur Cottage. De kleurschakering in deze klinker biedt een meerwaarde voor een dergelijk grote oppervlakte.

Creëer je eigen project met onze Cottage waalformaat! 

Kenmerken/eigenschappen van onze betonklinkers:

  1. Duurzaamheid: Betonklinkers zijn zeer duurzaam en bestand tegen slijtage, weersinvloeden, vorst-dooicycli en belasting door voetgangers en voertuigen. Ze hebben over het algemeen een lange tijd.
  2. Veelzijdigheid: Dankzij de verschillende mogelijke vormen en kleuren kunnen betonklinkers worden aangepast aan verschillende landschaps- en architectonische ontwerpen. Ze kunnen worden gebruikt voor zowel functionele als esthetische doeleinden.
  3. Stabiliteit: Betonklinkers bieden een stabiele en vlakke ondergrond, wat belangrijk is voor verkeersveiligheid en comfort voor voetgangers.
  4. Onderhoudsgemak: Betonklinkers verplaatst over het algemeen weinig onderhoud. Regelmatige vegen of resultaten kunnen helpen om ze in goede staat te houden. Als er ooit een beschadiging optreedt, kunnen individuele klinkers relatief eenvoudig worden vervangen.
  5. Milieuvriendelijkheid: Moderne betonklinkers kunnen worden geproduceerd met milieuvriendelijke materialen en methoden. Ze kunnen ook worden gerecycled of hergebruikt, wat vaste aan duurzaamheid.

Meer info over een project?

Main Menu