Bel nu je steen-expert op 011 45 60 00

Project Bruynen

IMG_0013

Project met Crystal Stone

Klik op de link en bekijk ons assortiment!

Nood aan een tegel met een moderne look voor uw terras? Onze Crystal Stone is de oplossing voor moderne woningen, zowel voor terras als zwembad!


Crystal Stone-ArtStone


Crystal Stone-ArtStone


Crystal Stone-ArtStone

Creëer je eigen project met onze Crystal Stone tegels!


Crystal Stone-ArtStone

Hier zijn enkele details over Oosterse stenen en de voordelen ervan:

  1. Duurzaamheid: Oosterse steen staat bekend om zijn duurzaamheid en weerstand tegen slijtage, vorst, en chemicaliën. Het kan vloeiend doorlopen zonder veel tekenen van slijtage te vertonen.
  2. Veelzijdigheid: Deze steensoort wordt vaak gebruikt voor diverse toepassingen, waaronder vloeren, trappen, gevelbekleding, bestrating, en zelfs binnenhuisinrichting zoals keukenwerkbladen en badkamertegels.
  3. Milieuvriendelijk: Oosterse steen is relatief milieuvriendelijk omdat het lokaal wordt gewonnen en verwerkt, waardoor transportkosten en -uitstoot worden verminderd. Het is een natuurlijk materiaal en kan worden gerecycled, wat de impact op het milieu verder vermindert.
  4. Onderhoudsgemak: Dit type steen is vrij gemakkelijk te onderhouden. Regelmatig reinigen met water en milde zeep is meestal voldoende om het oppervlak schoon te houden.

Kortom, is dit een beperkte, duurzame en esthetisch aantrekkelijke natuursteen die zowel binnen als buiten wordt gebruikt in verschillende toepassingen. Het heeft veel voordelen, waaronder duurzaamheid, milieuvriendelijkheid en onderhoudsgemak, waardoor het een populaire keuze is voor architecten, bouwers en huiseigenaren die op zoek zijn naar hoogwaardige bouwmaterialen met een elegante uitstraling.

Share:

Bekijk meer projecten

Meer info over een project?

Scroll naar boven