Project Van Dijck

grey london mid belgische blauwe steen zwembadboord

Project met Belgische Blauwe Steen Century zwembadboord ovaal & keramische tegels London Mid 60/60/2

Project Belgische blauwe steen zwembadboord & Grey London mid met de look van beton, maar de eenvoud van een keramische tegel? Ons aanbod aan keramische tegels met betonlook is gemaakt voor uw terras, oprit, pad of zwembad!

Klik op de link en bekijk ons assortiment!

Verrijk de schoonheid en functionaliteit van je zwembad met onze keramische Grey London Mid tegels en bijpassende afgeronde natuursteen zwembadboorden. Het is ook geschikt voor ovaalvormige zwembaden. Maak een spetterende indruk met elegantie en stijl!

De Belgische Blauwe Steen is een uitstekende keuze voor klanten om verschillende redenen. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen die u kunt gebruiken om dit prachtige natuurlijke materiaal aan te schaffen:

 

  1. Veelzijdigheid : Belgische Blauwe Steen kan worden gebruikt voor diverse toepassingen, zoals vloeren, aanrechten, gevelbekleding, trappen, terrassen en meer. De veelzijdigheid maakt het geschikt voor bijna elk project.

  2. Weerbestendigheid : Het is bestand tegen extreme weersomstandigheden, vorst en neerslag. Hierdoor kan het zowel binnen als buiten gebruikt worden zonder aan kwaliteit te verliezen.

  3. Onderhoudsgemak : Het onderhoud van Belgische Blauwe Steen is relatief eenvoudig. Regelmatig reinigen en afdichten helpt om het steen in topconditie te houden, en het vereist niet veel inspanning om zijn schoonheid te behouden.

  4. Unieke variatie : Elke plaat van tegel van Belgische Blauwe Steen is uniek in zijn kleur en textuur. Hierdoor haalt u een exclusief stuk natuur in uw huis.

  5. Milieuvriendelijkheid : Natuursteen is een natuurlijk materiaal dat duurzaam wordt gewonnen. Dit betekent dat het een milieuvriendelijke keuze is in vergelijking met sommige kunstmatige materialen.

  6. Investeren in waarde : Het gebruik van Belgische Blauwe Steen kan de waarde van een woning verhogen vanwege zijn duurzaamheid en esthetische aantrekkingskracht.

  7. Lokale productie : Belgische Blauwe Steen wordt in België gewonnen en verwerkt, wat de lokale economie ondersteunt en de ecologische voetafdruk van het materiaal verminderd.

Meer info over een project?

Main Menu