Project De Bremme

Belgische Blauwe Steen - Flagstone robustus - stapsteen met organische/natuurlijke vorm

 

Met onze Belgische Blauwe Steen Flagstone Robustus bekomt u een uniek resultaat voor uw oprit of terras.

De Flagstone Robustus van ArtStone wordt gemaakt uit handgeselecteerde Belgische Blauwe steen keien. De natuurlijke en brute vormen van de keien worden tijdens het productieproces perfect behouden. Dit geeft een natuurlijke, organische vorm dat perfect is voor stapstenen, traptreden en zelfs zitbanken!

Klik op de link en ontdek ons assortiment!

Deze zijn verkrijgbaar in de vereiste diktes voor jouw project. Dit varieert van 4 cm tot 60 cm dik, waardoor het geschikt is voor diverse toepassingen, zoals traptreden en zelfs zitbanken of muurtjes. Met onze Belgische Blauwe Steen Flagstone creëert u een buitengewoon resultaat voor uw oprit, terras,… 

Flagstones bieden verschillende voordelen, waaronder:

  1. Natuurlijke uitstraling: Flagstones hebben een natuurlijke en rustieke uitstraling, waardoor ze perfect passen bij diverse landschapsstijlen en tuinontwerpen.

  2. Duurzaamheid: Deze stenen zijn doorgaans gemaakt van duurzame materialen, zoals natuursteen of beton, waardoor ze bestand zijn tegen weersinvloeden en lang meegaan.

  3. Veelzijdigheid: Flagstones zijn veelzijdig in gebruik. Ze kunnen dienen als stapstenen, terrasbedekking, traptreden, of zelfs als decoratieve elementen in tuinpaden en vijveromrandingen.

  4. Unieke patronen: Door de variatie in vorm en kleur van flagstones kunnen ze worden gelegd in unieke en aantrekkelijke patronen, waardoor uw buitenruimte een persoonlijk tintje krijgt.
  5. Milieuvriendelijk: Natuurstenen flagstones zijn een milieuvriendelijke keuze, aangezien ze vaak worden gewonnen uit duurzame bronnen en weinig productieafval genereren.
  6. Weerbestendigheid: Flagstones zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden, zoals vorst, regen en UV-straling, waardoor ze hun aantrekkingskracht behouden in alle seizoenen.

Dankzij zijn natuurlijke en organische vorm is deze Flagstone Robustus perfect geschikt voor diverse toepassingen. Je kan deze flagstone gebruiken voor o.a. stapstenen, traptreden en zelfs zitbanken. Bovendien is hij gemakkelijk te installeren.

Meer info over een project?

Main Menu