Project De Decker

Gekloven klinkers in lineair verband met ecospacers

 

Met onze gekloven Belgische blauwe steen klinkers bekomt u een uniek resultaat voor uw oprit of terras.

De Ecospacer zorgt er voor dat het water steeds langs de voeg naar de grond kan infiltreren. Dit maakt dat dit systeem geschikt is bij voorschrijving van een waterdoorlatende verharding voor jouw oprit.

Creëer je eigen project met onze natuurstenen! 

Grote stock aanwezig (meer dan 200 m²)

Belgische Blauwe Steen met een gekloofd, lineair verband biedt specifieke voordelen die het aantrekkelijk maken voor verschillende toepassingen. Enkele van deze voordelen zijn:

  1. Esthetische aantrekkingskracht: Het gekloofde, lineaire verband van Belgische Blauwe Steen creëert een strak en eigentijds uiterlijk dat populair is bij moderne ontwerpen en architectuur.
  2. Duurzaamheid: Belgische Blauwe Steen staat bekend om zijn duurzaamheid en weerstand tegen slijtage, waardoor het geschikt is voor buitentoepassingen zoals terrassen, opritten en tuinpaden.
  3. Onderhoudsgemak: Over het algemeen vereist Belgische Blauwe Steen weinig onderhoud. Periodiek reinigen en afdichten kan helpen om de steen in topconditie te houden.

  4. Tijdloze uitstraling: Het gekloofde, lineaire patroon geeft de steen een tijdloze uitstraling, wat betekent dat het ontwerp niet snel verouderd raakt en bijdraagt aan de waarde van uw eigendom.

  5. Kleurvariatie: Belgische Blauwe Steen heeft natuurlijke kleurvariaties, waardoor elke steen uniek is. Dit voegt karakter en charme toe aan uw buitenruimte.

  6. Comfort en veiligheid: Het oppervlak van Belgische Blauwe Steen is meestal antislip, wat zorgt voor comfort en veiligheid, vooral op terrassen en traptreden.

  7. Milieuvriendelijk: Deze steen wordt vaak gewonnen uit duurzame bronnen en heeft een lange levensduur, wat bijdraagt aan de milieuvriendelijkheid ervan.

  8. Investering in waarde: Het gebruik van Belgische Blauwe Steen kan de waarde van uw eigendom verhogen vanwege de duurzaamheid, esthetiek en veelzijdigheid ervan, wat het aantrekkelijk maakt voor zowel huiseigenaren als ontwikkelaars.

Meer info over een project?

Main Menu