Project De Vos

Project met Belgische Blauwe Steen pastorij parketverband & pastorij zwembadboorden

Aannemer

Klik op de link en ontdek ons assortiment!

Op zoek naar een stijlvol terras met een kwalitatieve tegel? Ontdek ons uitgebreid assortiment!

Het “Project Belgische Blauwe Steen Pastorij Geschuurd Parketverband” lijkt te verwijzen naar een specifiek bouw- of landschapsproject waarbij Belgische Blauwe Steen met een geschuurde afwerking wordt gebruikt in een patroon dat bekendstaat als parketverband.De Belgische Blauwe Steen Pastorij Geschuurd in een verouderde, lichte kleur met geen zichtbare zaaglijnen is een milieubewuste keuze voor ons project. We hebben dezelfde afwerking gebruikt voor bijpassende zwembadboorden, die massief en duurzaam zijn.

Meer uitleg over onze Belgische Blauwe Steen pastorij parketverband

  1. Belgische Blauwe Steen: Dit verwijst naar een natuursteenvariant die afkomstig is uit Belgische steengroeven. Belgische Blauwe Steen staat bekend om zijn duurzaamheid, esthetische aantrekkingskracht en veelzijdigheid in verschillende bouw- en landschapsontwerptoepassingen.

  2. Pastorij Geschuurd: “Pastorij” in dit verband verwijst mogelijk naar een specifieke bouwstijl die vaak wordt geassocieerd met klassieke, Vlaamse architectuur, bekend als de “pastorijstijl.” “Geschuurd” verwijst naar de afwerking van de steen, waarbij het oppervlak glad en egaal is geschuurd om een uniforme textuur en een matte uitstraling te creëren.

  3. Parketverband: Het parketverband is een legpatroon dat vaak wordt gebruikt bij vloerbedekking. Dit zowel met echte houten parketvloeren als met stenen vloeren zoals Belgische Blauwe Steen. Het parketverbandpatroon houdt in dat de stenen in een regelmatig patroon worden geplaatst. Waardoor dit vergelijkbaar is met de manier waarop houten parketvloeren worden gelegd. Bovendien creëert dit een visueel aantrekkelijk en vaak symmetrisch effect.

Meer info over een project?

Main Menu