Project Claes

Century geschuurd

Project met Belgische blauwe Steen Century geschuurd en Belgische Blauwe Steen natuur boordstenen & klinkerdeksel

De Belgische Blauwe Steen Century Geschuurd is een specifieke variant van Belgische Blauwe Steen, een natuurlijke kalksteen die al eeuwenlang wordt gewonnen in Belgische steengroeven.

Op zoek naar een stijlvol terras met een kwalitatieve tegel? Ontdek ons uitgebreid assortiment!

Hier is een uitleg over de belangrijkste kenmerken en eigenschappen van Belgische Blauwe Steen Century Geschuurd:

 

  1. Kleur en uiterlijk: De Century Geschuurd-variant van Belgische Blauwe Steen heeft een kenmerkende donkergrijze tot bijna zwarte kleur, vaak met subtiele blauwe of grijze tinten. Het oppervlak is glad en heeft een matte afwerking dankzij het schuren. Deze steen staat bekend om zijn diepe en tijdloze uitstraling.

  2. Afwerking: Het oppervlak is glad, gelijkmatig geschuurd en heeft een uniforme textuur. Deze afwerking maakt het perfect voor vloeren, bestrating, traptreden en andere buitentoepassingen.

  3. Duurzaamheid: Deze steensoort is bekend om zijn duurzaamheid en weerstand tegen slijtage. Century Geschuurd is geen uitzondering en kan de tand des tijds goed doorstaan, zelfs in veeleisende buitenomgevingen.

  4. Veelzijdigheid: Deze steensoort is zeer veelzijdig en wordt vaak gebruikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Naast terrassen en opritten wordt hij ook vaak gebruikt voor gevelbekleding, vloeren in woningen en zelfs voor keukenbladen.

  5. Tijdloze esthetiek: De diepe donkere kleur en matte afwerking geven een tijdloze en klassieke uitstraling aan elk project. Het past goed bij zowel traditionele als moderne architectuur.

  6. Onderhoudsgemak: Over het algemeen vereist deze steen weinig onderhoud. Regelmatig reinigen en periodiek afdichten kan helpen om de steen in topconditie te houden.

  7. Comfort en veiligheid: Het gladde oppervlak van Century Geschuurd voelt comfortabel aan om op te lopen, en het is meestal antislip, wat bijdraagt aan de veiligheid, vooral in buitenomgevingen.

  8. Milieuvriendelijkheid: Belgische Blauwe Steen wordt vaak gewonnen uit duurzame bronnen, en het heeft een lange levensduur, waardoor het als een milieuvriendelijke keuze wordt beschouwd.

Samengevat is Belgische Blauwe Steen Century Geschuurd een hoogwaardige en veelzijdige natuursteenoptie met een elegante, tijdloze uitstraling en uitstekende duurzaamheid. Deze natuursteen geeft een strak en modernere look en is identiek aan dorpels. Century Geschuurd wordt ook gewaardeerd om zijn mogelijkheden voor zowel interieur- als exterieurtoepassingen en wordt vaak gebruikt in architecturale en landschapsontwerpprojecten.

Meer info over een project?

Main Menu