Bel nu je steen-expert op 011 45 60 00

Project Hulsmans

01062022_PRO-antraciet-22x33x6_Moorsel_AlainInge-beenhouwerij-7-scaled

Project met Pro
Antraciet 22x33x6

Klik op de link en ontdek ons assortiment!

De oprijlaan is het eerste wat je ziet als je aankomt, dan is een kwalitatieve en aantrekkelijke sierklinker een must. Ontdek ons uitgebreid assortiment!


Artstone sierklinkers

Creëer je eigen project met onze sierklinkers!Sierklinkers zijn een type bestratingsmateriaal dat wordt gebruikt voor decoratieve doeleinden in landschapsontwerp en bestratingsprojecten. Ze zijn vergelijkbaar met standaard betonklinkers, maar zijn meestal ontworpen met extra aandacht voor esthetiek en visuele aantrekkingskracht.


Kenmerken van sierklinkers:

  1. Uiterlijk: Sierklinkers hebben vaak een aantrekkelijk uiterlijk en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, vormen en patronen. Ze kunnen worden ontworpen om bij de stijl van een specifieke omgeving te passen.
  2. Textuur: Sierklinkers kunnen verschillende texturen hebben, zoals gladde oppervlakken, geëtste patronen, reliëfs of zelfs een verouderde uitstraling. Deze texturen kunnen bijdragen aan de esthetiek en het karakter van het besteratingsontwerp.
  3. Materialen: Hoewel sierklinkers vaak van beton worden gemaakt, kunnen ze ook worden vervaardigd uit natuursteen, klei, baksteen of andere materialen. Dit geeft ontwerpers de mogelijkheid om materialen te kiezen die passen bij de krachtige uitstraling en stijl.
  4. Verschillende vormen en maten: Sierklinkers kunnen in diverse vormen en maten worden geproduceerd, waardoor ontwerpers creatief ontwerpen kunnen realiseren. Populaire vormen zijn onder andere vierkanten, rechthoeken, zeshoeken en meer.

Meer info over een project?

Scroll naar boven