Project Van Roy

Project met Industrieklinkers 22x33 staalgrijs

Klik op de link en ontdek ons assortiment!

Creëer je eigen project met onze industrieklinkers!

kenmerken en voordelen:

Industrieklinkers, zijn speciale bestratingsmaterialen die zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen van industriële omgevingen. Deze klinkers zijn bedoeld voor gebruik in gebieden met zware belasting, zoals fabrieken, magazijnen, defecte centra, havens, parkeerplaatsen voor vrachtwagens en andere industriële locaties.

  1. Duurzaamheid: Industrieklinkers zijn zeer duurzaam en kunnen weerstand bieden tegen zware belasting, zoals vrachtwagens, vorkheftrucks en ander zwaar materieel. Ze zijn bestand tegen slijtage en zware verkeerssituaties.

  2. Stabiliteit: Ze bieden een stabiele ondergrond, zelfs onder zware ladingen, waardoor ze geschikt zijn voor het verplaatsen van zware goederen en materieel in industriële faciliteiten.

  3. Slijtvastheid: Industrieklinkers zijn vaak ontworpen om duurzaam te zijn en bestand tegen chemicaliën, olie, veteraan en andere potentiële stoffen die in industriële omgevingen aanwezig kunnen zijn.

  4. Veiligheid: Deze klinkers kunnen worden geleverd met antislipoppervlakken om de veiligheid van voetgangers en voertuigen te beïnvloeden, zelfs onder natte of blije omstandigheden.

Meer info over een project?

Main Menu