Project Postelmans

Belgische blauwe steen century blauw geschuurd

Project met Belgische Blauwe Steen Century blauw geschuurd 50/50/2

Klik op de link en ontdek ons assortiment!

Op zoek naar een stijlvol terras met een kwalitatieve tegel? Ontdek ons uitgebreid assortiment!

De Belgische Blauwe Steen Century Blauw Geschuurd is een specifieke variant van de Belgische Blauwe Steen die wordt gekenmerkt door bepaalde eigenschappen en een specifieke afwerking.

Hier is een uitleg over de belangrijkste kenmerken van deze steensoort:

  1. Kleur en uiterlijk: Century Blauw Geschuurd heeft een diepe blauwgrijze tot antracietachtige kleur. Het oppervlak heeft een gladde, geschuurde afwerking, wat resulteert in een uniforme en matte uitstraling. Deze kleur en afwerking geven de steen een elegante en tijdloze uitstraling.

  2. Afwerking: Het geschuurde oppervlak van deze steen is glad en gelijkmatig, waardoor het aangenaam is om op te lopen en perfect geschikt is voor buitentoepassingen zoals terrassen, bestrating en traptreden.

  3. Duurzaamheid: Deze natuursteen staat bekend om zijn duurzaamheid en weerstand tegen slijtage. Century Blauw Geschuurd is geen uitzondering en kan goed omgaan met de uitdagingen van de buitenomgeving, zoals vorst en regen.

  4. Veelzijdigheid: Deze steensoort kan worden gebruikt voor een breed scala aan toepassingen, zowel binnen als buiten. Het wordt vaak gebruikt voor vloeren, terrassen, gevelbekleding, trappen, en zelfs voor aanrechtbladen en andere interieurtoepassingen.

  5. Tijdloze uitstraling: De uniforme kleur en matte afwerking geven deze steensoort een tijdloze esthetiek, wat betekent dat het ontwerp niet snel veroudert en een elegant karakter aan uw project toevoegt.

  6. Onderhoudsgemak: Over het algemeen vereist deze steen weinig onderhoud. Bovendien kan periodiek reinigen en afdichten helpen om de steen in optimale staat te houden.

  7. Comfort en veiligheid: Het gladde oppervlak voelt comfortabel aan om op te lopen, zelfs zonder schoenen, en is meestal antislip, waardoor het veilig is voor gebruik buitenshuis.

  8. Milieuvriendelijkheid: Belgische Blauwe Steen wordt vaak gewonnen uit duurzame bronnen en heeft een lange levensduur, wat bijdraagt aan de milieuvriendelijkheid ervan.

Kortom, Belgische Blauwe Steen Century Blauw Geschuurd is een hoogwaardige natuursteenoptie met een elegante uitstraling en uitstekende duurzaamheid. Bovendien wordt het gewaardeerd om zijn veelzijdigheid en wordt vaak gebruikt in diverse architecturale en landschapsprojecten, evenals in interieurontwerp.

Meer info over een project?

Main Menu