Project Scholings

Zamang pastorij geschuurd en kleiklinker chateau nicolas

Project met kleiklinkers en Zamang Pastorij geschuurd 60x60

Klik op de link en bekijk ons assortiment!

Een originele combinatie van materialen voor uw oprit, terras of pad? Dankzij ons breed aanbod aan tegels, klinkers en siergrind is alles mogelijk! Verrijk je binnen- en buitenruimte met onze Zamang Pastorij geschuurde tegels & kleiklinkers!

Oosterse blauwe steen, ook wel bekend als Belgische blauwe hardsteen of petit granit, is een bijzonder populaire natuursteen die veel wordt gebruikt in bouw- en bestratingsprojecten.

Creëer je eigen project met onze Zamang Pastorij Geschuurde tegels & kleiklinkers!

Hier zijn enkele details over Oosterse stenen en de voordelen ervan:

  1. Duurzaamheid: Oosterse steen staat bekend om zijn duurzaamheid en weerstand tegen slijtage, vorst, en chemicaliën. Het kan vloeiend doorlopen zonder veel tekenen van slijtage te vertonen.
  2. Veelzijdigheid: Deze steensoort wordt vaak gebruikt voor diverse toepassingen, waaronder vloeren, trappen, gevelbekleding, bestrating, en zelfs binnenhuisinrichting zoals keukenwerkbladen en badkamertegels.
  3. Milieuvriendelijk: Oosterse steen is relatief milieuvriendelijk omdat het lokaal wordt gewonnen en verwerkt, waardoor transportkosten en -uitstoot worden verminderd. Het is een natuurlijk materiaal en kan worden gerecycled, wat de impact op het milieu verder vermindert.
  4. Onderhoudsgemak: Dit type steen is vrij gemakkelijk te onderhouden. Regelmatig reinigen met water en milde zeep is meestal voldoende om het oppervlak schoon te houden.

Kortom, is dit een beperkte, duurzame en esthetisch aantrekkelijke natuursteen die zowel binnen als buiten wordt gebruikt in verschillende toepassingen. Het heeft veel voordelen, waaronder duurzaamheid, milieuvriendelijkheid en onderhoudsgemak, waardoor het een populaire keuze is voor architecten, bouwers en huiseigenaren die op zoek zijn naar hoogwaardige bouwmaterialen met een elegante uitstraling.

Meer info over een project?

Main Menu