Tijd om je terras in een nieuw jasje te steken? 

Tijden veranderen en je smaak in tegels en klinkers evolueert. Je koos misschien 20 jaar geleden bij de aanleg van je terras voor een budgetvriendelijke tegel en hebt nu een upgrade in gedachten. Daarnaast veranderen de trends jaar na jaar en is het Artstone aanbod veel uitgebreider dan jaren geleden. Daarom begrijpen we maar al te goed dat een nieuw terras misschien wel iets is wat op je wenslijstje staat… 

Artstone, jouw partner bij terrasrenovatie 

Daar kan Artstone gelukkig bij helpen! Als specialist in natuursteen, oprit en terras hebben wij met ons groot aanbod voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar een keramische megategel of toch liever een klinkerformaatje 15x15cm, je kan het allemaal bij ons vinden! Veel van onze producten hebben we in grote hoeveelheden op stock, wat ons de mogelijkheid geeft om deze snel tot bij jou te krijgen.

Een terras op de juiste manier leggen is erg belangrijk. Ben je zelf een handige Harry en leg je je project volledig zelf? Super! Lukt het je niet helemaal alleen en heb je hulp nodig van een aannemer? Vraag ons dan zeker om je in contact te brengen met één van de aannemers waar we bij Artstone mee samenwerken. 

Is jouw terras toe aan vernieuwing? Bij Artstone bieden we kwaliteitsvolle, mooie producten aan scherpe prijzen aan. Weet je niet precies waar te beginnen? Kom dan langs in één van onze toonzalen of doe inspiratie op in onze outdoor toonparken. Deze zijn trouwens steeds 24/24 open! 

Pastorij Geschuurd 120x60
Vond je deze blog interessant? Lees dan zeker ook onze blog over Belgische Blauwe steen of ontdek meer over waterdoorlatende producten! 

Op zoek naar inspiratie voor jouw droomterras? Bekijk hier enkele realisaties!

Al een project in gedachten? Wij helpen je graag verder!

    Regio:*
    AntwerpenLimburgVlaams-BrabantOost-VlaanderenWest-Vlaanderen

    Main Menu