Waarom kiezen voor een terras of oprit van blauwe steen?

moderne oprit met natuursteen grote tegels

Artstone is gespecialiseerd in Belgische blauwe hardsteen

Deze steen verfraait ieder project, zowel binnen als buiten. De Belgische 

Blauwe steen die wij aanbieden wordt aan sterke selectiecriteria onderworpen. 

We laten hem trouwens ontginnen in Henegouwen en nadien verwerken wij hen in onze fabriek te Heusden-Zolder.

 
 
oprit met natuursteen en bmw

Verschillende afwerkingen

In onze fabriek worden de stenen zowel door onze productielijnen als manueel behandeld. Een verouderde look of eerder een strak uitzicht? Een licht geschuurd of net een fijn oppervlak? Groot of klein formaat? Dik of dun? Wij bieden dit allemaal aan. Heb je een lot recuperatietegels op de kop kunnen tikken, maar he b je er net niet genoeg? Wij zorgen dat de nieuwe tegels er net zo verouderd uitzien en niet opvallen in het legpatroon. Ook recuperatietegels kalibreren behoort tot de mogelijkheden. Wij werken de Belgische blauwe hardsteen af volgens jouw wens.

 
 

Tijdloze steen

Een Belgische blauwe hardsteen is tijdloos en past in iedere interieur. Vaak wordt de overgang van binnen naar buiten doorgetrokken met dezelfde tegel. Zo lijkt het alsof de vloer binnen overloopt in het terras. Ook combinaties met andere afwerkingen zoals hout, cortenstaal en zelfs pleister zijn mogelijk en zorgen voor een exclusief cachet aan uw woning.

 
 

Duurzaam

Belgische Blauwe hardsteen is een heel duurzaam materiaal. De steen heeft een uitzonderlijke levensduur. De vloeren in gebouwen van honderden jaren oud zijn hier getuige van. Breek een arduinen vloer uit en je kan de tegels perfect hergebruiken. Op vlak van milieuvriendelijkheid scoort deze steen dus heel hoog.

Onderhoudsvriendelijk

Tegels uit blauwe hardsteen zijn gemakkelijk te onderhouden en bij strenge vorst geven ze geen kick. Hier kan je op vertrouwen. Een terras of oprit uit blauwe hardsteen wordt trouwens mooier met de tijd.

Oneindig veel mogelijkheden

Tuinaannemers en (tuin)architecten werken graag met blauwe hardsteen om de mooie uitstraling maar ook om de degelijkheid van het materiaal.

Ook Aziatische versies

Uiteraard bestaan er ook Aziatische versies van blauwe hardsteen. De Belgische en de Aziatische blauwe hardsteen lijken op mekaar maar verschillen toch wel. Hier lees je er meer over.

Bij Artstone ben je voor blauwe hardsteen aan het juiste adres. Onze adviseurs in de toonparken wijzen jou op de verschillende mogelijkheden en helpen je met jouw keuze. Kom eens langs en ontdek de kwaliteit met je eigen ogen.

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Main Menu