Bel nu je steen-expert op 011 45 60 00

Waterdoorlatend klinker 33x11x8

Waterdoorlatende klinkers, in het formaat 33x11x8, zijn speciaal ontworpen bestratingsmaterialen die water doorlaten in plaats van het af te voeren. Deze klinkers worden vaak gebruikt in stedelijke en landschappelijke ontwerpen om wateroverlast te verminderen en het regenwater rechtstreeks in de grond te laten infiltreren.

Enkele voordelen van onze waterdoorlatende klinkers

  • Waterinfiltratie: De waterdoorlatende klinkers laten regenwater direct in de ondergrond doordringen, waardoor het grondwater wordt aangevuld en het risico op wateroverlast vermindert.
  • Milieuvriendelijk: Door het bevorderen van natuurlijke waterinfiltratie verminderen waterdoorlatende klinkers de behoefte aan kunstmatige afvoersystemen, wat bijdraagt aan een milieuvriendelijkere infrastructuur.
  • Minder waterplassen: Waterdoorlatende klinkers verminderen de vorming van plassen op het oppervlak, waardoor gladheid wordt verminderd en de veiligheid van voetgangers en voertuigen wordt verbeterd.
  • Duurzaamheid: Deze klinkers zijn vaak duurzaam en bestand tegen slijtage, waardoor ze een langdurige oplossing bieden voor bestratingsbehoeften.

u00a0

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven