Je droomzwembad start bij de juiste zwembadboord!

Droom jij deze zomer ook van een gloednieuw zwembad in je achtertuin? Wij stiekem ook! Daarom helpen we je graag een handje verder bij een zeer belangrijk onderdeel van je nieuwe zwembad; de zwembadboord.

Wist je trouwens dat je bij Artstone een ruime keuze hebt aan zwembadboorden? Zo bieden we niet enkel boorden aan in Belgische blauwe steen, maar ook in Oosterse natuursteen én keramiek. Daardoor trek je naadloos de look van je terras helemaal door naar en rondom je zwembad. Perfect toch?

Belgische blauwe steen

Een veel gebruikt materiaal rondom een zwembad, is Belgische blauwe hardsteen – ook wel arduin genaamd. Dit gesteente is een gevestigde waarde in de zwembadwereld en geeft echt een tijdloze maar classy look aan je zwembad. Belgische blauwe steen is een materiaal dat leeft.  Bijgevolg heeft BBS als enige de kwaliteit dat het alleen maar mooier wordt met de jaren!

Oosterse natuursteen

Natuursteen maar een beetje anders? Say no more, we got you! Dankzij onze jarenlange ervaring als importeur van natuursteen uit het Oosten, kunnen we de mooiste zwembadboorden in import natuursteen aanbieden. Zoek je naar een aparte look? Overweeg dan zeker een boord in Sinai Pearl of Paladio!

Keramiek

De look van je keramische terrastegels doortrekken rondom je zwembad? Dat kan! Zo zijn al onze keramische tegels ook beschikbaar als zwembadboord met zowel een gelijmde neus of bullnose. Exclusief bij Artstone zijn ook massieve keramische boorden verkrijgbaar!

Zelfplaatser? Meet je boord juist op!

Als je van plan bent om zelf je nieuwe zwembad te plaatsen, is het uitmeten van de hoeken erg belangrijk. Bij veel leveranciers van zwembadboorden – en ook bij Artstone – ben je zelf verantwoordelijk voor het correct opmeten van je zwembadboord. Zo zijn de begrippen binnen- en buitenhoek iets waar je rekening mee moet houden. Met onderstaande tekening helpen we je alvast een beetje op weg!

Zwembad illustratie binnen en buitenhoek

Contacteer ons hier vrijblijvend voor een offerte op maat! Geen idee waar te beginnen? Onze experten in onze toonzalen te PuursLedeZedelgem en Heusden-Zolder helpen je op weg!

Op zoek naar inspiratie voor jouw droomzwembad? Bekijk hier enkele realisaties!

Share:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
On Key

Gerelateerde posts

Main Menu