Bel nu je steen-expert op 011 45 60 00

Waarom Onze Tegelwinkel in Puurs Ook Op Zondag Open Is

Toonzaal Puurs

Altijd Open Wanneer Het Jou Uitkomt

Bij ArtStone streven we ernaar om onze klanten maximale flexibiliteit te bieden. We begrijpen dat het weekend voor velen het enige moment is waarop ze tijd hebben om zich te richten op het plannen en realiseren van hun huisverbeteringsprojecten. Daarom is onze tegelwinkel in Puurs elke zondag open.

Voordelen van Zondagopeningen

Voor veel van onze klanten biedt zondag de perfecte gelegenheid om zonder haast de verschillende opties voor terrastegels of klinkers te bekijken. Het open zijn op zondagen betekent dat onze klanten de tijd kunnen nemen die ze nodig hebben om de juiste keuze te maken, zonder zich zorgen te maken over de beperkingen van een drukke werkweek.

De Tegelwinkel op Zondag Open: Een Uitzonderlijke Service

Het open zijn op zondag wordt door onze klanten zeer gewaardeerd. Het toont onze toewijding aan klantenservice en klantgerichtheid. Bij ArtStone in Puurs zetten we ons in om elke winkelervaring zo aangenaam en productief mogelijk te maken. Onze klanten profiteren van dezelfde hoogwaardige service, deskundig advies en uitgebreide productkeuzes, ook op de rustige zondagen.

Bezoek Ons Deze Zondag

Ervaar zelf het gemak en de voordelen van onze zondagsopeningen. Bezoek onze tegelwinkel in Puurs deze zondag en ontdek hoe eenvoudig en plezierig het kan zijn om de perfecte keuze te maken voor jouw terras of oprit. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen met elke vraag of behoefte. Mis ook onze speciale aanbiedingen niet die we vaak exclusief voor onze zondagse shoppers hebben!

Meer info over een project?

Scroll naar boven